Marijn Bouwmeester

Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Corion. Ik ben in te zetten als projectleider, adviseur of (interim)manager. Met een frisse blik en oog voor de complexiteit van situaties kijk ik naar wat er moet gebeuren. Daarbij is mijn motivatie: ‘Hoe kunnen we het verschil maken?’

Waar kunt u mij voor inzetten?

Voor ingewikkelde klussen onder tijdsdruk kun je mij wakker maken. Ik kan mensen snel in beweging krijgen, weet hen op de juiste manier aan te spreken en zorg ervoor dat we gezamenlijk naar het gewenste resultaat bewegen. Vanuit een snelle analyse van de situatie, zoek ik altijd naar een weg om dingen voor elkaar te krijgen.

Ik vind het belangrijk om naar oplossingen te zoeken die passen binnen het grotere geheel en ben niet bang om kritische vragen te stellen als ik denk dat sommige zaken niet bijdragen aan wat de bedoeling is. Ik opereer graag in contexten met meerdere belangen, meerdere partijen en schakel graag tussen strategisch en operationeel niveau.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?

Ik breng graag tijd door met familie en vrienden en zet me in voor een duurzame en sociale wereld. Verder houd ik van goed eten, muziek maken en wandelen.

‘Ik maak het verschil.’

Opdracht – Openbaar Ministerie

Het Openbaar Ministerie zette een grootschalige pilot op om slachtoffers van misdrijven beter te ondersteunen bij het uitoefenen van hun rechten. Ze schakelden Marijn Bouwmeester van Corion in als projectleider om de pilot op te zetten, door te ontwikkelen en naar een goed eindresultaat te begeleiden.

Kan ik u met raad en daad bij staan?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bezoekadres

Rijksstraatweg 104c
3632 AD
Loenen aan de Vecht

Postadres

Bredestraat 9
3632 AX
Loenen aan de Vecht

Contact

office@corion.nl
088 267 4660
connect with us