Heeft u een vraag?

Wij staan u met raad en daad bij.

U kunt contact opnemen via onderstaande gegevens. Via het formulier is het ook mogelijk om ons direct een bericht te sturen. We nemen dan binnen drie werkdagen contact met u op.

14 + 7 =

Contact

office@corion.nl
088 267 4660

Bezoekadres

Corion BV
Rijksstraatweg 104c
3632 AD, Loenen aan de Vecht

Postadres

Corion BV
Bredestraat 9
3632 AX, Loenen aan de Vecht

Bereikbaarheid

Per auto – Met de auto is ons kantoor goed bereikbaar en u kunt makkelijk parkeren. Naast de bushalte is gelegenheid tot gratis parkeren. Tussen de parkeerplekken en ons kantoor zitten hekken, o.a. naast de Rabobank pinautomaat. Deze zijn niet op slot en kunnen open.

Met openbaar vervoer – Ons kantoor is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf NS station Breukelen rijdt de streekbus 120 (richting Amsterdam Bijlmer Arena) naar bushalte Bredestraat, Loenen aan de Vecht. De bus rijdt op regelmatige tijden.

Kantoorhond

We willen ons bezoek er graag op wijzen dat er met regelmaat een kantoorhond bij Corion aanwezig is. Jessie is erg lief en speels, maar ziet het wel als haar taak om even te blaffen als er mensen binnenkomen. Wij vinden het altijd gezellig als zij er is. Als u van plan bent langs te komen bij ons kantoor en u vindt dit niet prettig, om welke reden dan ook, laat het ons dan gerust weten. Zij kan ook thuis werken.

Kaart

Voor navigatie, bekijk hier onze locatie op Google Maps.